Csirkerizs

A csirkerizs egy olyan ételkészítési vállalkozás, ahol a hangsúly a minőségi, de egyben fitt és egészséges ételek készítésén van. Ezen túlmenően pedig a tudatos testépítés híveinek is hivatott segíteni.Jelenleg csak Budapesten és annak környékén elérhető a szolgáltatás. Azonban számos – az ország különböző helyszínein található – edzőteremben is megtalálhatók. A név valószínűleg nem a véletlen szüleménye, hiszen a testépítők életében mind a rizs, mind pedig a csirke igen nagy hangsúlyt kap a tudatos étkezésben.

A csirkerizs ételek:

  • nem tartalmaznak tartósítószert és mesterséges színezékeket
  • úgy készülnek, hogy a fehérje és vitamin tartalom a maximális maradjon a kész ételben
  • frissek, melyeknek a szavatossági idejük hosszabb
  • a megfelelő higiéniai szabályozások mellett készülnek
  • tápértékszámítással könnyítik a testépítők dolgát, ezáltal a napi kalória, fehérje és szénhidrát bevitel pontosan követhető

Kiszállítási lehetőségeikkel a megadott területeken élők mindennapjait szeretnék megkönnyíteni azáltal, hogy nem kell főzniük. Az ételkészítések során mesterszakácsok és fitness múlttal rendelkező sportolók vesznek részt az ételkészítés folyamatában, a megfelelő ételek, arányok párosítása miatt. Szívügyük az egészséges, tápláló, de a fitt életmód alapjait képező tudatos táplálkozás híveinek az igényeit kielégíteni a választékos, bőséges ételek kínálatával.

Csirkerizs vélemények

A különböző ételek árával, adagokkal és a minőséggel kapcsolatban a vélemények igen megoszlóak. A kínálatot jellemzően nem tartják bőségesnek. Az ár-érték arány tekintetében is eltérnek az egyes vélemények. Akinek nincs ideje főzni, annak megér egy próbát, aki eddig is főzött magának valószínűleg ezután is fog.

Az ételkészítő vállalkozások száma igen sok jelenleg is, azonban sokan sikeresen működnek, annak ellenére, hogy a vélemények megosztóak. Nem vagyunk egyformák, ahogy az ízlésünk is különbözik. Van, akinek az egyik jön be, van, akinek a másik, és olyan is, akinek egyik sem és inkább maga készíti az ételeit. Ki-ki próbálja ki maga és döntse el, hogy rendel-e még. Jó étvágyat hozzá!

https://hu.wikipedia.org/wiki/Rizs

Címlap kép: Csirkerizs(Forrás: https://csirkerizs.hu/hu/etelek/q10-currys-csirkemell-bulgur)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom